Tantrakursus med begær og kærlighed

Teoretisk og praktisk kursus i tantra for kærestepar der vil elske dybere, mere begærligt og med flere følelser

Du lærer at gi' og modtage en hel tantra massage, inkl. massage af yoni og lingam, og inkl. mulighed for at nyde tantraen med din partner.
Små hold max 2-3 par.
Ring hvis I foretrækker privat kursus.

Intensivt tantrakursus

Bliv god til at elske din kæreste. På kurset lærer du hurtigt at blive en god tantrisk elsker: Masser af begær, erotik, kærlighed og spiritualitet. Selve tantra massagen bliver guidet, så du og din partner kan lægge hovedet fra jer og bare nyde hinanden.

Du og din partner giver hinanden massage på kurset

Kursus indeholder teori, og en god hjertelig snak om tantra. Hovedparten af tiden anvendes på, at du og din partner hinanden massage. Tantra massagen bliver guidet, så du kan lytte og slappe helt af, mens du giver massagen til din partner.

Få en fantastisk oplevelse sammen

Et godt og frydefuldt sexliv er kernen i et godt parforhold. Men du ved hvordan det er. Vi har brug for ny inspiration for at holde kærlighedslivet frisk og lækkert. Tantrakurset kan gi' jer netop det ekstra pift, som sikrer at I har intimitet og erotik i jeres sexliv i mange år fremover.

Små hold med max 2-3 par gi'r tryghed

På tantrakursus kan du slappe af, fordi rammerne og stemningen er fyldt med tryghed. Alt sker i en naturlig atmosfære med respekt for dig og din partner. Hundredvis af kærester har deltaget på kurserne, hvor der aldrig er mere end 2-3 par samtidigt. Hvis du og din partner foretrækker at kurset er helt privat for jer 2, kan det lade sig gøre hjemme hos jer, over hele Danmark.

Lær autentisk tantra med hands-on

Der er mange udgaver af tantra. På tantra kursus lærer du fra en af landets mest erfarne tantralærere, som fokuserer på den ægte tantra. Ambjørn fokuserer håndgribeligt på
Kærligheden
Begæret
Erotikken
Orgasmen

Det er formodentlig Danmarks mest kærlige og ophidsende tantra, du lærer her. Tantraen er buddhistisk: Det betyder at den er fri for indiske gudenavne, fri for overtro, fri for tankespind. Til gengæld er den fyldt med spirituel kærlighed, begær og forløsning, for at åbne den seksuelle nydelse helt inde fra rygraden og helt ud i dine fingerspidser.

Invitér kæresten på tantrakursus

Ambjørn Happy

Ambjørn er en af landets mest erfarne undervisere indenfor tantra, og kendt for at skabe en overraskende tryg stemning med plads til dig og din kæreste. På Ambjørns tantrakurser er det ikke kun snak, kæresterne nyder tantra med hinanden på selve kurset for at lære det. Alt sker i tryghed. Ambjørn har undervist ca. 300 kærester med hands-on i kunsten at få flere følelser og mere forbindelse ind i kærlighedslivet.

Selve tantra massagen bliver guidet, så du kan slappe helt af og blot følge instruktionerne mens du giver din partner massage. Du kan også overveje at tage med på tantra sommerkurset.

Vælg et godt tantra kursus er for dig og din partner, der vil udforske fryden og glæden ved at give hinanden tantramassage. På tantrakurset både giver og modtager du tantramassage. Når massagen foregår, fokuserer deltagerne på deres egen partner, så selv om du er lidt genert ved at være nøgen, kan du være tryg og afslappet på kurset.

Tantrakurser for par

Interessante timer med undervisning i tantra teori så du forstår hvad tantra er, og erfaringsbaseret hands-on tantraundervisning så du oplever hvad tantra er.

Dette tantrakursus er i den buddhistiske retning, hvor det handler om personlig udvikling. Det er derfor okay at få udløsning af energi, hvis du får lyst til det. Sandsynligvis vil du opleve en større healing af din seksualitet, hvis du undgår udløsning på kurset, fordi energien kan bruges til at give dig en dyb orgasme i stedet for. Men du bestemmer. Buddhistisk tantra er frihed! Du må føle, du have begær, du må få orgasme, du må elske.
Du må alt, men du skal ingenting! Der er ingen krav til dig om at præstere eller undertrykke. Du må være fri, du må være dig.

Med tantra massage kan du give din partner himmelsk nydelse. Massagen foregår med olie, så I er begge to nøgne når I giver hinanden tantra massagen. Der er fokus på at du og din partner kan møde hinanden på et dybere plan, både spirituelt og erotisk. Giv hinanden super nydelse, og få et stærkere parforhold.

Kurset foregår i trygge rammer, hvor du fordyber dig med din kæreste.

På kurset bliver du guidet til at give og modtage en hel tantramassage. Vi arbejder konkret med at få mere kontakt til følelserne og erotikken i kærlighedslivet. På kurset er der plads til alle dine følelser, og alle kærestepar er velkomne.
Tag din partner med, som du vil massere og få massage fra. Det er en fordel hvis du er afslappet omkring kærlighed og nøgenhed, og super godt hvis du kender til emner som meditation, healing, personlig udvikling.
PS: Kurset hylder mangfoldighed, vi er ikke hellige, og vi spiser køer hvis vi har lyst.

Tantrakurset er for par

Tag din partner med til en luksuriøs oplevelse: Et spirituelt kursus med både teori om tantra og hand-on. Tag på tantrakursus hvor du gi'r og modtager en hel tantramassage, inkl. yoni-massage og lingam-massage.